Cane Hill zverejňujú info o novom albume


Kontroverzná nu-metalová štvorka z amerického New Orleans s názvom Cane Hill oznámila vydanie druhého albumu. Nesie rovnaké meno ako prvý singel - "Too Far Gone". Okrem neho si môžete vychutnať už aj druhý a stále čerstvý singel "Lord Of Flies". Oba spomínané single Cane Hill podporili aj videoklipom. Celá doska vychádza 19. januára prostredníctvom Rise Records.


01. Too Far Gone
02. Lord Of Flies
03. Singing In The Swamp
04. Erased
05. Why?
06. It Follows
07. Scumbag
08. Hateful
09. 10 ¢
10. The End

"Táto pieseň je o našom krátkom a nebezpečne intenzívnom dobrodružstve s LSD. Ocitli sme sa v králičej nore a nie sme si istí, ako sme sa odtiaľ dostali späť. Ale Cane Hill sú tu - väčší a lepší," vyjadrila sa kapela na margo piesne "Too Far Gone", ktorá ukazuje pravú tvár skupiny. "Žiaden make-up, žiadne triky. Len hudobníci hrajúci agresívnu hudbu, ktorej cieľom je zavŕtať sa vám do hlavy. A ani ju odtiaľ nebudete chcieť dostať." - taký je tento singel a jeho videoklip. 

Cane Hill - Too Far Gone

Druhý singel "Lord Of Flies" zase pojednáva o tom, že "veríte nesprávnej osobe, pretože chcete veriť, že je niečím, čím nie je - či už vás o tom tá osoba presvedčila alebo ste boli príliš blbí a nevideli ste to. Je to chyba, ktorú som spravil opakovane niekoľko krát," prezradil spevák Elijah Whitt. "Aj keď som sa rýchlo poučil, nemôžem dôverovať mnohým." 

Cane Hill - Lord Of Flies



Comments