Liv Kristine (ex-Theater Of Tragedy, Leaves´ Eyes) si našla nové miesto po boku sestry


Liv Kristine - speváčka, skladateľka, textárka, hudobníčka a žena, ktorú od roku 2017 prenasleduje nielen prívlastok ex-speváčky Theater Of Tragedy, ale aj Leaves´ Eyes. Liv si stihla od bolestivého odlúčenia, ktoré sa odohralo v apríli, odskočiť na hosťovačku k niekoľkým kapelám a načerpala nové sily. Tie hodlá spojiť s nemenej známou sestrou Carmen Elise Espenæs a jej folkovou kapelou Midnattsol. Ku kapele sa pridáva ako právoplatná a plnohodnotná druhá speváčka. 

Midnattsol vydali svoj debut "Where Twilight Dwells" v roku 2005, o tri roky nasledoval album "Nordlys". Zatiaľ posledný album "The Metamorphosis Melody" je k posluchu od roku 2011. S touto nahrávkou sa kapela rozhodla dať si pauzu, no zdá sa, že tej je teraz koniec. S novou posilou - druhou speváčkou Liv Kristine - prichádza nová éra Midnattsol. 

"Pred nejakým časom sme sa s Liv bavili o tom, že by nás podporila na našom ďalšom albume ako špeciálny hosť. Počas spolupráce sme zistili, že výsledok je skvelý a nielen to - tiež sme spolu zažili veľa zábavy. Logickým rozhodnutím bolo, že z Liv spravíme stálu členku kapely. Takže teraz je z nej druhá oficiálna speváčka Midnattsol," komentuje kapela. 


Liv už stihla s kapelou nahrať niekoľko nových piesní, v ktorých hrá jej hlas druhú rolu. V niektorých piesňach, samozrejme, dostane vlastný priestor, takže o sesterské duety nebude núdza. 

"Keďže je teraz Liv stálou členkou kapely, plánujeme s ňou aj koncerty. Znamená to pre nás veľa a sme skutočne šťastní, že máme v našej Midnattsol rodine takú skvelú speváčku a fantastickú osobnosť."

Ako ukážku zverejnila kapela pol minútový úryvok piesne "Purple Sky".

Comments