Oheň a akustika v podaní Asking Alexandria


Piaty album Asking Alexandria je vonku už pár dní. Medzi rockovými peckami sa nachádza aj jedna akustická a veľmi komorná skladba s názvom "Vultures". Kapele sa zrejme tento prístup počas nahrávania zapáčil, pretože akustickú verziu nadelili aj singlovému hitu "Into The Fire", ktorý celé šialenstvo okolo rovnomenného albumu odpálil ešte v septembri. 

Danny Worsnop, pôvodný spevák, ktorý sa ku kapele vrátil po absecnii na jednom album, okomentoval skladbu nasledovne: "Nie je moc príjemné vedieť, že vždy na sebe dokážete nájsť veci, ktoré nemáte radi. Obzvlášť, keď ste rovnaká osobnosť ako ja, a ste tak trochu padnutí na hlavu. Neustále si prajem, aby tam isté časti neboli, aby neboli mnou. Ale patrí to k tomu, kým som a čím som. Pieseň je o nájdení spôsobu, ako tie zlé veci, charakterové vady a mentálne problémy uchopiť a premeniť ich v niečo dobré." 

Pohodovú atmosféru v štúdiu možno vidieť aj v sprievodnom videu. "Cítim, že toto video perfektne zachytáva to nesmierne množstvo zábavy, ktoré sme mi piati mali počas tvorby tohto albumu," hovorí gitarista Ben Bruce. "Bola to neskutočná cesta a budem sa opakovať - sme len na začiatku!"

Asking Alexandria - Into The Fire (acoustic)

Comments