Nový album Kamelot sa blíži a sľubuje ďalších zaujímavých hostí



Členovia Kamelot už dlhšiu dobu tvrdo pracujú na nasledovníkovi "Haven" z roku 2015. Zatiaľ nepomenovaná novinka bude už treťou štúdiovkou so spevákom Tommym Karevikom, ktorý v roku 2012 zaplnil prázdne miesto po Royovi Khanovi. Ten v roku 2011 opustil post speváka kvôli osobným dôvodom. 

Kapela v minulosti spolupracovala s mnohými hudobníkmi, medzi ktorými sú napríklad Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Elize Ryd (Amaranthe), Simone Simons (Epica) či Shagrath (Dimmu Borgir). Na novom albume, s ktorého vydaním sa ráta v apríli, sa tentoraz predstaví aj nový hlas. Tommyho spev doplní talentovaná Jennifer Haben z nemeckej symphonic metalovej kapely Beyond The Black. 

Tommy Karevik a Jennifer Haben v štúdiu

Ako naznačuje čerstvo zverejnený teaser, názov albumu by mohol niesť iniciály TST. Novinky však nekončia len pri novom albume. Na ceste by malo byť aj nové DVD, ktoré určite poteší nejedného fanúšika. Viac informácií sľubuje kapela už čoskoro. 

EDIT: Kapela oznámila názov albumu - The Shadow Theory. Spomínané DVD sa bude točiť na viacerých zastávkach turné v Európe a Amerike. 

Kamelot - From Haven to TST

Comments