Analógová budúcnosť, ale aj pauza austrálskych Northlane


Austrálska metalcorová špička Northlane so stále aktuálnym albumom "Mesmer" precestovala takmer každý kút sveta. Počas intenzívneho koncertovania nazbierala kapela v roku 2017 dostatok materiálu pre novú live nahrávku "Analog Future". Tá vyjde 16. marca v digitálnej forme prostredníctvom UNFD. 

"Od samotného vzniku Northlane až doteraz sme na žiadnu nahrávku nedokázali zachytiť tú surovosť, energiu a zvuk našej live show. Analog Future je produktom koncertného cyklu k Mesmer. Nahrávali sme každú šou a pre túto nahrávku sme vybrali 10 piesní odohraných po celom svete." 

Po vydaní live materiálu a odohraní šou v UNSW Roundhouse v Sydney v rovnaký deň, začína pre Norhlane zaslúžená pauza. Label UNFD dodáva, že kapelu čaká festivalové leto v Európe, po ktorom nemajú žiadne plány. "Od ich začiatku je to prvá prestávka, ktorú bude kapela mať. To je veľmi dlhá doba a cítime, že pauza je naozaj zaslúžená. Vezmú si voľno, aby si oddýchli a načerpali novú inšpiráciu." 

Prvou ochutnávkou z "Analog Future" je pieseň "Citizen", ktorú kapela zachytila v austrálskom Melbourne. Okrem Austrálie sa dočkáme aj koncertnej atmosféry z Argentíny, Nemecka či Francúzska. Podrobný zoznam piesní aj s miestami nahrávania nájdete nižšie. 


"Analog Future" tracklist: 
1. Colourwave (Live in Melbourne, Australia)
2. Worldeater (Live in Brisbane, Australia)
3. Citizen (Live in Melbourne, Australia)
4. Dream Awake (Live in Sydney, Australia)
5. Rot (Live in London, UK)
6. Quantum Flux (Live in Manchester, UK)
7. Dispossession (Live in Buenos Aires, Argentina)
8. Intuition (Live in Cologne, Germany)
9. Obelisk (Live in Paris, France)
10. Paragon (Live in Glasglow, Scotland)

Comments